ΒΙΟ HELLAS - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Α.Ε

Διεύθυνση:
Ομορφοκκλησιάς 27, 15122, Αθήνα
Τηλέφωνο:
2108211940
Φαξ:
2108211015
E-mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα:
ΒΙΟ HELLAS - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Α.Ε

Το Ινστιτούτο BIO Hellas έχει εγκριθεί από το Υπ.Α.Α.Τ. ως Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων (κωδικός Ε.Ε.: GR-BIO-03) και έχει διαπιστευτεί από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ΕΛΟΤ ΕΝ 45011 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17021.
Πραγματοποιεί ελέγχους σύμφωνα με τα πρότυπα BIOSUISSE (Ελβετία), NATURLAND (Γερμανία), KRAV (Σουηδία) και Demeter (βιoδυναμική γεωργία).
Επίσης παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης επιχειρήσεων μαζικής εστίασης σύμφωνα με το ιδιωτικό πρότυπο «BIOkouzina», βιολογικών καλλυντικών σύμφωνα με το πρότυπο Natrue και Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 22000). Σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς, παρέχει υπηρεσίες ελέγχου και πιστοποίησης σύμφωνα με τα Πρότυπα για την ασφάλεια των τροφίμων IFS και BRC και υπηρεσίες πιστοποίησης Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καλλιεργειών (Πρότυπα AGRO 2.1 & AGRO 2.2, Πρωτόκολλο GLOBAL G.A.P.).
Το BIO Hellas είναι μέλος της IFOAM και έχει έγκριση λειτουργίας ως φορέας πιστοποίησης στη Βουλγαρία (κωδικός Ε.Ε.: BG-BIO-10).

Πεδία διαπίστευσης του φορέα:

Back